sunnuntai 6. joulukuuta 2015

M3 joukkue voittoputkessa

Tänään itsenäisyyspäivän kunniaksi, joukkue venyi voittoon Nalle Wolleysta. Ensimmäinen erä oli hieman hakemista ja varovaista peliä, mutta pelivalmentajan käskystä kättä annettiin, kun paikka oli. Vaikka takarivin kommentaattori ja vanhan liiton pelaaja, ei ymmärräkkään libero peliä, niin jälleen Tuominen oli mies paikallaan. Muutamalla hienolla tiikerillä palloa pelattavaksi, lämmittää aina ja sai katsomon raivoisaan kannustukseen. Sami oli myös loistavassa vireessä ja puolusti sekä hyökkäsi rohkeasti eri paikoilta. Samoin Mikan taktinen passarinvaihtokuvio oli tehokas. Jesse takapassariksi erän lopulla ja Tomi hakkuriksi. Ei hyökkäys virhettä, joten onnistunut vaihto
Vaikka Nallelta oli yksi Liiga-Kryssi poissa, niin jostain oli kaivettu kaksi tilalle. Ajoittain he aiheuttivatkin harmia torjunnalle, mutta lopulta toinen kypsyi vaihtopenkkiä kuluttamaan.

Verkko tuomari oli lauantaina puhaltamassa M2 kärki ottelua TuTo-Erä ja muutaman kosketusvirheen siellä. Siitä ei kakkossarjassa oikein tykätty ja nyt oli kaiketi sovittu, ettei kosketuksia vihelletä lainkaan. Nyt sama kaveri oli verkolla ja paljon oli sanottavaa kotijoukkueen valmentajalle. Useaan kertaan esimerkiksi vaihtoalueelle tulemisesta ja sitten aikalisän pituudesta. No, jostain heidänkin täytyy palkkionsa ansaita. Onneksi ei pistänyt valmentajaa kentälle, kun taas ylitti 3 metrin rajan kuvitellun jatkeen, luullen vaihtopelaajaksi
Hienoa miehet. 3-1 voitto. Samalla OU oli yllättänyt Paterin 3-2, joten kurottavaa vielä jää ketvät kierrokselle.