maanantai 19. lokakuuta 2015

A-Pojat voittoon M3 sarjassa



Valokuvaaja astuu Liedon kirkonkulman koulun saliin ja toteaa, että nyt on kentällä joukkue, mikä voi voittaa. Peli alkaa omalla syötöllä ja passari latoo suoran ässän. Toinenkaan syöttö ei ole helpompi, mutta Nallet saa sentään kolme kosketusta palloon. 2 syöttöä ja 2-0, tästä on tulossa hyvä peli.
Puhelimen soitto keskeyttää kiihkeän pelin alun seuraamisen. Kommentaattori on ajanut harhaan ja käyn kadulla opastamassa paikalle. Ensimmäinen erä on Loimun ja vastustajat on ihmeissään. Kuvaaja etsii parempaa paikkaa ja kuulostelee samalla kotijoukkueen taukopalaveriä.
-"Nuo ei ole voittaneet erääkään ja ottivat ensimmäisen meiltä. Eiköhän aleta pelaamaan".
Seuraavan erän viekin Nalle-Volley ja ihan ansaitusti. Pelistä tulee pitkä. Mikan ohjeet on selkeitä, mutta toteutus on vähän siellä päin. Kommentaattorin kanssa oli jo puhetta, että täytyy käydä lunastamassa pelilisenssi, jos ei muuten ala pojat pelaamaan. Ja totuuden nimissä, toista keskitorjujaa olisi kaivattu. Nyt Kalle oli ainoa enemmän sitä paikkaa pelannut mukana. Hakkurilta ei oikein kylmiltään se paikka taitu! Sekin nyt nähtiin.
Jälleen kerran vastustaja oli vaikeuksissa Kallen syöttöjen kanssa. Nyt hyppyleijana annetut aloitukset toi pisteitä. Ne ei näytä pahoilta, mutta silti syöttöputket seurasi toisiaan. Eskon poissaolo ei vaikuttanut libero peliin. Emil hoiti taas rauhallisin liikkein oman tonttinsa ja kaivoi muutamia tosi näyttävästi ylös.
Pelin ehkä näyttävämpiä hyökkäyksiä, oli Hanneksen nelospaikan isku viidennessä erässä. Vastassa oli Liiga Loimussakin keskitorjujana pelannut E. Kryssi. Hanski pamauttaa jalat lattiasa hihan tyhjäksi, eikä voi kuin ihailla suoritusta. Torjunnan käsistä seinille ja nöyryytys oli valmis.
3-2 voitto maistui yleisölle ja varmasti myös pojille. Ville ja Valtteri toivat oman tukensa joukkueelle. Nyt oli hihamiehet kunnossa ja uskallettiin myös hyökätä, kun sen aika oli.

Lisää kuvia täällä. Loimujunnut/M3 Miesten 3sarja/Kausi 2015-2016

2-3 (23-25, 25-18, 25-22, 23-25, 12-15)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti