torstai 29. lokakuuta 2015

A-Pojat Iskerissä



TYUS, M3 sarjan kärkijoukkue ja ehdottoman kova, onhan siellä mm. liigaloimun entinen keskitorjuja. Valokuvaaja ehti paikalle vasta toiseen erään ja kommentaattori ei ollenkaan. Mikä sinällään oli harmi, sillä nyt olisi ollut juuri sitä peliä, mitä on kaivattu.
6 Peluria saapui paikalle legendaarisen Iskerin urheiluhalliin, ja millä kokoonpanolla. Jesse, Sami, Kalle, Antti, Emil ja Tomi, sekä pelivalmentajana Olli V. Mitä keittoa lie juottanut pojille, mutta asenne ja pelihuumori oli kohdillaan. Myös pelipaikat oli erilaiset, kuin aiemmin. Hiukan piti valokuvaajankin tarkistaa linssin takaa, kuka on nostamassa ja millä hyökkäyspaikalla. Jesse passaili, se selvisi nopeasti, mutta Emil laitahyökkääjänä yllätti ensin. Mutta selväähän se, kun ei ollut vaihtopelaajaa tai liberoa. No mitä muuta? Vaki passari vastaanottamassa. Käyhän se, mutta yllätys tuli etukentällä. Passari keskitorjujana.

Pojat pelasivat kerrankin hymy huulilla iloista ja taistelevaa lentopalloa. Tuuletuksia ja oikein kunnolla, kun voitettiin pisteitä, sitä oli ilo katsoa. Juniorit nauttivat pelaamisesta ja se näkyi katsomoon asti. Ja kun puhutaan voitetuista pisteistä, en voi olla mainitsematta Jessen torjuntavoittoa Sami Koivusesta. Siis entisestä liigajyrästä. Painoylivoimasta ei ollut tietoakaan, kun passari taisteli, vastapalloksi nousseen aloituksen nopealla kääntymisellä ja kuvaa kumartamatta painoi pallon ressuun!! Myös Kallen toisen erän viimeisissä palloissa lyömä pateri oli tosi nopea. On aina mukavaa, kun keskarin juokseminen ei ole turhaa. Nyt melko vaikeasta asennosta, pallo tarjoiltiin suoraan käteen. Loistava hyökkäyspiste ja kunnon tuuletukset.
Nämä erikoisesti jäi mieleen, ketään unohtamatta. Samin aloitukset olivat parhaimillaan murhaavia. Muutama suora piste niistä.
Peli ei ollut virheetöntä, mutta ilman virheitä ei tule kovia suorituksiakaan.
Loistavaa pojat!
Videolla näkee, miten TYUSilaiset peittävät aloituksen. Sääntöjen rajamailla, ja M2-sarjan pelissä tuollainen puhalletiin virheeksi. Valokuvaaja moitti tästä tuomaria "ankarasti".
Lisää kuvia täälltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti