sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

HUH HUH Ja Paketissa On B-Poikien sijoitus turnaus




Se oli sitten poikien viimeinen turnaus tällä kaudella B-pojissa. Siihen olikin hyvä lopettaa, kun peli oli jokseenkin iloista ja voittoja tuli kaikista vastustajista.
6h15min Kommentaattorina plus analyyttisenä arvioitsijana, sekä kirjurina, takapuoli puuduksissa, oli lauantaipäivän urakka. 

22.3 Raisiossa järjestäjinä oli b2 porukka ja vastustajia oli Järvenpäästä, Pietarsaaresta ja Ähtäristä. 
Jos jotkut joukkueet voittavat iskurullauksessa, niin nyt ehdoton voittaja oli tuuletuksissa Ähtärin Urheilijat. Sitä peli-iloa ja riemua onnistuneitten pallojen jälkeen, oli kommentaattoreiden mukava katsoa. Siinä olisi kaikilla opittavaa. Se ei ollut mitään ennalta opeteltua, kaavamaista halailua, vaan aitoa riemua ja huutoa.

Nykypelaajat eivät ehkä muista, mutta me vanhemmat kylläkin, Raision suuren pelaajan ja mestarin. Taitaa olla vieläkin ennätys liigatasolla pelatuissa peräkkäisissä otteluissa, jopa sormi paketissa hän ei jättänyt peliä väliin. Eräs samanaikainen pelaaja sanoi, ettei JJ ollut kuin pitkä, mutta mielestäni ei maajoukkueeseen vain sillä pääse. Ja liigassakaan ei ole kuin 4 enemmän otteluita pelannutta. 
Kyllä, Jussi Jokinen on lähtöisin samalta kylältä, Ähtärin Mesikämmenistä. Menestyksekäs seura, joka taisteli noususta mestaruussarjaankin. Nyt uuden vastaperustetun seuran juniorit olivat muutaman kuukauden treenaamisen jälkeen, pelaamassa sarjaa innokkaan liikunnan opettajan ansiosta. Onnea ja menestystä jatkolle toivoo bloggaaja Raisiosta.

Ei puuttunut toimitsijaparilta, kuin kuulokkeet ja mikrofoonit. Sen verran tehokasta toimintaa ja kommentointia kirjuripöydän takana oli. Sukurasitteena ja veren perintönä saatu armoton voittamisen halu ja häviämisen inho, oli ainoa taakka kommentaattorin repussa. No hyvä, että voittoja tuli. Sillä tosiasia on, ettei meillä ole yhtään liikaa pelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan tiukat paikat. 

Aikataulu melkein piti, mutta hetken viivytys koettiin turnauksen puolivälissä. B1 siirtyi kauppikselle ja Jeppis eksyi matkalla Friisilään. 6min kävelymatkaan meni autolla yli puolituntia. Ehkä olisi voinut lähettää jonkun opastamaan joukkueen perille!

Mainittakoon vielä, että buffetin pizza oli niin hyvää, että toimitsijat sanoivat tilaavansa päättäjäisiinsä sitä samasta paikasta;o)

Kuvia löytyy taas TÄSTÄ linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti