keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Aluemestaruusturnaus sunnuntaina 9.3.2014 Vilppulassa



Tervehdys Vilppulasta:

Kuten olen sanonut toiselle kommentaattorille, on pelin ohjaaminen helppoa, varsinkin katsomosta. Kun siirtyy pari penkkiriviä eteenpäin, tilanne muuttuu jonkinkin verran.
Vilppulassa olinkin sitten vaihtopenkin päässä toteamassa, miten hyvin pojat oikeasti pelaavat. Nyt oli yllätysten pelipäivä. Yllätys siten, että se keneltä en odottanutkaan mitään ihmetekoja, ylsi nyt niihin kaikissa peleissä. Mikael oli se joka nosti iskuja pelattavaksi oikein urakalla. Kyllä kaikki muutkin urakoivat ja yhdellä vaihtopelaajalla pärjättiin mitenkuten voitiin.
Mainittakoon tässä vielä yksi yllätys. Loimun 2tonniset vahvistettuna heidän kakkosjoukkueen pelaajilla ottivat erän B-Pojilta, jota vahvistaa 1 ysiysi, eikä se ole legendaarinen "wäinö".

Bussimatka sujui mainiosti ja kiitos LTU.n toimihenkilölle, joka ehdotti kimpassa menemistä. Olihan muut joukkueet täältä lounaasta. Loimu 1 ja 2 sekä LTU.n B-pojat, vastaan Vilppulan tähti. Pitkä päivä alkoi aamulähdöllä Kerttulasta 6.30 ja takaisin oltiin jo 21.30 ei niin pirteänä.

Kuvia TÄSTÄ linkistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti