lauantai 12. maaliskuuta 2016

Vielä kerran pojat



Kotiturnaus kerttulassa 12.3 ja sijoitus kakkonen. Rutiini voitto AK.sta ja "aamupelissä" tappio Mondeolle. Sastamalan pojilla oli kieltämättä kova porukka, mutta alku oli hyvää pelaamista. Jonkun aikaa roikuttiin mukana, kun vastustaja kiri ohi ja sitten meni menojaan. Oli siinä paikkansa kullakin, kun nosto oli kohdallaan, päästiin jopa tyhjältä verkolta iskemään. Tulos ei vain ollut odotetunlaista.
Metso tuomarin hommissa puhalsi sen minkä näki ja siitä ei moitteen sanaa. Vaikkakin myönsi pelin jälkeen, ettei tiennyt mitä kentällä tapahtui.
Toisesta pelistä jäi päällimmäisenä mieleen Tuomisen haamuhaku mahtavalla tiikeriloikalla ja pallo peliin. Muutenkin ehkä eniten omalla hyvällä tasollaan koko turnauksen. Muut tekivät minkä nyt taisivat, ja Mikan taktiikkana oli pelata kovaa. Se on ainoa keino, millä pudottaa heikompi joukkue matkasta. Niin siinä toisessa erässä sitten kävikin ja Loimu karkasi helpohkoon erävoittoon.

Kiitokset vielä Kirsi ja Ulla kirjuroinnista ja puffetin antimista, sekä hoidosta. Joukkueen johtaja ja muut turnausjärjestelijät. Sitten moitteita kommentaattorille, mikä aamulla lehteä lukiessaa huomasi unohduksensa. Ja valokuvaaja, joka jätti kameran kotiinsa

Tulokset tästä linkistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti