sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Huimaa kehitystä -99-98.lla



Tämä oli odotetttavissa, mutta jo nyt, se tuli yllätyksenä. Silloin, kun Mika Rantanen otti valmennusvastuun, oli selvää, että kehityskäyrä nousee. Olli Vuorisen pitkäjänteinen työ nuorien kanssa jatkuu ja valmennus tiimi on, etten sanoisi, paras mahdollinen.

Vuosi vaihtui  ja kevätkausi alkoi sekä M2, että M3 joukkueilla. Kakkossarjan valmentaja lähestyi B-junioreita ja kutsui haistelemaan sarjan kovuutta vaihtopenkille. Ottelu A-Volleyta vastaan pelattiin la 10.1.2015, minkä merkitsen yhdeksi merkkipaaluksi. Viime kaudella oli jo kokeiltu miesten kolmossarjaa ja nyt kakkosta.
Antton ja Tomi eivät kuluttaneet vain vaihtopenkkiä, vaan kävivät taktisella tupla vaihdolla päättämässä toisen erän voitokkaasti. Eikä mitään näpertelyä. Rohkeaa passaamista ja reiluja hyökkäyksiä. Esko onkin jo kauemmin ollut mukana kakkosen treeneissä ja liberona ja hoiti tonttinsa jälleen mallikkaasti. Hän kuuluukin jo vakio kalustoon siinä sarjassa. Niin, ei mitään isoa laitaan tyylillä, vaan -99 heitti myös pateria ja onnistunut isku lattiaan keskarilta päätti erän. 3-0 voitto oli mannaa kommentaattorille, joka on jälleen ylpeesti kateellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti