tiistai 12. maaliskuuta 2013

C-Pojat ja 3 tyttöä




Pojat jatkoivat voittokulkuaan kolmen tytön tukemana Lempäälässä. Jenny, Nea ja Olivia pyydettiin tukemaan vajaamiehistä C-poika ryhmää, kun nuoremmat -00.t olivat samassa turnauksessa mukana. D-pojillakin oli 1 tyttö täydennyksenä.
Tosiaan voitot kaikista peleistä, vaikka ei niin vakuuttavasti kuin odotin. Olihan pojilla apuna kovan luokan iskijöitä, siis pallon. Rikalaa vastaan kohtuullinen peliesitys 2-0, mutta sitten Lempäälää vastaan jo yskähteli. Siitäkin selvittiin "vähin vaurioin" ja 2-1 "tytöille", vaikkakin katsomosta kuului "hyvä pojat" kannustuksia.
Vilppula olikin yllättävän vaikea peli, ehkä pelipaikkakokeilujen takia. Ja täysi tunnustus vastustajan peliin syttymiselle, sekä ajoittaisiin huippu suorituksiin. Erä tässäkin hävittiin, mutta peli meille 2-1.
Viimeinen peli omia vastaan sentään otettiin 2-0, mutta pelin ailahtelevaisuus oli huolestuttavaa katsottavaa. Valmentajan tähdentämä huolellinen keskittyminen ja täysillä yrittäminen oli tiessään.

Pelitapahtumien ulkopuolelta haluan kommentoida tyttöjen pelaamista poikien mukana, sekä liiton sääntömuutoksia. Kumpi vie lajia eteenpäin? Sekö, että säännöt kieltää yläkautta syöttämisen vai tyttöjen lupa pelata poikien sarjassa? Selkeästi oli havaittavissa muutamilla pojilla kovempaa kättä, kun tuli ratkaisupaikkoja. Tason parantamista!? Taas alakautta pallottelu kuuluu koulu peleihin, jos sinnekkään.
Vielä sivukommenttina mainittakoon keskustelu katsomon kanssa. "Huomasimme heti, että teillä on SM-tyttöjä mukana. Mekin olisimme voineet  ottaa vaikka koko joukkueen tyttöjä."
No me selkeästi tarvitsimme niitä, kun muuten olisi ollut vajaa joukkue. Esitin tätä asiaa jo silloin, kun ensimmäistä syksyä olin mukana kuvioissa. Silloin vastustus oli kovempaa, kuin kannatus. Nyt mielestäni homma toimii hyvin.
Ai niin. Edellinen kommentoija sanoi, kun meidän pojat on 00-01.siä. Siis tämähän on 99-98 sarja! Ja kovuutta hakeakseen, kyllä, kannattaa käydä kokeilemassa vanhempien kanssa, jos taidot riittää.

Ottelusta kuvia täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti